Image Alt

Članovi

Upoznajte naše članove

Zoran Denić

Planinarenje je moj novi život.

Milica Komadinić

Filip Filipović

Dragan Jarminac

Rođen i odrastao u ravnici ali nepovratno zaljubljen u planine. Planinarenje je izuzetan način da se osećamo povezani sa prirodom, da pobegnemo od stresa koji donosi svakodnevni život i provedemo kvalitetno vreme sa prijateljima. O zdravstvenim benefitima ne treba ni govoriti... Preporučujem svima.

Vojkan Komadinić

Prvi čovek koga sam sreo u životu je, naravno, bio lekar koji je porodio moju majku u Nišu, sada već davne 1959-te godine. Bio je to doktor Laza Bozidarević. Kada sam se kao student učlanio u PD ``Suva Planina`` 1984-te godine, predsenik Društva je bio, a ko drugi, nego doktor Laza. Dugo godina iza toga smo planinarili zajedno i lepo se družili.

Nela Petrović

Milenko Stanojević

Gordana Cvijić

Tatjana Ljubomirović

Sladjana Mitić

Žarko Jevtić

Nenad Minčić

Dušan Dragosavljević

Vladan Jocić

Dronjko

Postanite član

Član PD Suva Planina postajete uplatom članarine za tekuću godinu. Za nove članove ona iznosi 1800 dinara na godišnjem nivou. Lica ispod 25 godina starosti i lica preko navršenih 75 godina plaćaju iznos od 1100 dinara. U cenu je uračunat trošak izrade planinarske kartice.
Uplata članarine i učlanjenje se obavlja na sledeći način:

 1. Uplatu izvršiti po sledećim instrukcijama:
  Uplatilac: Upisati svoje ime, prezime i adresu
  Svrha uplate: Novi članovi – ime i prezime
  Primalac: PD Suva Planina Niš, Tvrdjava bb, 18000 Niš
  Iznos: (prema gore navedenom)
  Račun primaoca: 160-18380-32
 2. Preuzeti obrazac i dostaviti ga, uz dokaz o uplati članarine, putem email-a ili na redovnim sastanicma Društva.
  Obrazac

Članske kartice se mogu preuzeti na redovnim sastancima Društva u prostorijama Sportskog saveza grada Niša (iza glavne pošte, ul. Strahinjića Bana 2A), sredom od 18:00 časova.

Za sve dodatne informacije možete kontaktirati Sekretara Društva (Lidija Nikolic tel. 064 4891096), blagajnika Društva (Sladjana Mitić, tel. 063 144 75 01) ili putem email adrese pdsuvaplanina1949@gmail.com.

Ili nas pozovite za više informacija: