o

Nenad Minčić

“2010. su mi u kancelariju doveli nekog inženjera da mi pomaže u radu, i gle slučajnosti, to je bio Vukan, kasnije moj dobar prijatelj, koji me je pozvao da sa njim penjem Kusaču, a odmah sledećeg vikenda i Golemi Korab. I tako, nakon 3-4 meseca me pošalje u PD Suva Planina, jer zbog obaveza više ne može da ide stalno sa mnom na planine, pa da idem sa Vojkanovim trkačima, oni su grupa za mene. I tako, evo mene i nakon 14 godina u PD Suva Planina, penjem, uživam u vrhovima sa legendama Društva, Miletom - Predsednikom Društva u to vreme, Žikom živom legendom, pomenutim Vojkanom - cimerom na kursu za vodiče, sa mnogim iskusnim planinarima i ljudima od integriteta, a i nekim novim “klincima”, ljudima, sa kojima u razgovoru i šali i taj teži deo planinarenja, put to vrhova, i ne primetim kad prodje.” - Nenad Minčić

Postanite član

Član PD Suva Planina postajete uplatom članarine za tekuću godinu. Za nove članove ona iznosi 1800 dinara na godišnjem nivou. Lica ispod 25 godina starosti i lica preko navršenih 75 godina plaćaju iznos od 1100 dinara. U cenu je uračunat trošak izrade planinarske kartice.
Uplata članarine i učlanjenje se obavlja na sledeći način:

 1. Uplatu izvršiti po sledećim instrukcijama:
  Uplatilac: Upisati svoje ime, prezime i adresu
  Svrha uplate: Novi članovi – ime i prezime
  Primalac: PD Suva Planina Niš, Tvrdjava bb, 18000 Niš
  Iznos: (prema gore navedenom)
  Račun primaoca: 160-18380-32
 2. Preuzeti obrazac i dostaviti ga, uz dokaz o uplati članarine, putem email-a ili na redovnim sastanicma Društva.
  Obrazac

Članske kartice se mogu preuzeti na redovnim sastancima Društva u prostorijama Sportskog saveza grada Niša (iza glavne pošte, ul. Strahinjića Bana 2A), sredom od 18:00 časova.

Za sve dodatne informacije možete kontaktirati Sekretara Društva (Lidija Nikolic tel. 064 4891096), blagajnika Društva (Sladjana Mitić, tel. 063 144 75 01) ili putem email adrese pdsuvaplanina1949@gmail.com.

Ili nas pozovite za više informacija: