o

Sladjana Mitić

“Pre mnogo godina sam počela rekreativno da se bavim plesom. Plesna, seniorska grupa je brojala desetak članova i većina njih se bavila planinarenjem. Na svakom času su sa takvim oduševljenjem pričali o ispenjanim vrhovima, druženju i prirodnim lepotama u neposrednoj blizini Niša, pa sam i ja poželela da vidim i doživim deo toga. Iako sam posle prve akcije ``zaradila`` ozbiljan bronhitis, od planinarenja nisam odustala. Kroz planinarenje sam upoznala divne ljude i planinarska Društva, ali je moj izbor Suva Planina zato što sam se tek tu osetila kao da sam među svojima. Druženje, spremnost da svako svakom pomogne i na planini i privatno, kvalitetne i interesantne akcije, sve to pozitivno deluje na fizičko i mentalno zdravlje. Hodaću planinarskim stazama dokle god me noge nose i toplo preporučivati svima planinarenje.” - Sladjana Mitić

Postanite član

Član PD Suva Planina postajete uplatom članarine za tekuću godinu. Za nove članove ona iznosi 1800 dinara na godišnjem nivou. Lica ispod 25 godina starosti i lica preko navršenih 75 godina plaćaju iznos od 1100 dinara. U cenu je uračunat trošak izrade planinarske kartice.
Uplata članarine i učlanjenje se obavlja na sledeći način:

 1. Uplatu izvršiti po sledećim instrukcijama:
  Uplatilac: Upisati svoje ime, prezime i adresu
  Svrha uplate: Novi članovi – ime i prezime
  Primalac: PD Suva Planina Niš, Tvrdjava bb, 18000 Niš
  Iznos: (prema gore navedenom)
  Račun primaoca: 160-18380-32
 2. Preuzeti obrazac i dostaviti ga, uz dokaz o uplati članarine, putem email-a ili na redovnim sastanicma Društva.
  Obrazac

Članske kartice se mogu preuzeti na redovnim sastancima Društva u prostorijama Sportskog saveza grada Niša (iza glavne pošte, ul. Strahinjića Bana 2A), sredom od 18:00 časova.

Za sve dodatne informacije možete kontaktirati Sekretara Društva (Lidija Nikolic tel. 064 4891096), blagajnika Društva (Sladjana Mitić, tel. 063 144 75 01) ili putem email adrese pdsuvaplanina1949@gmail.com.

Ili nas pozovite za više informacija: