o

Milenko Stanojević

``Pre učlanjenja u PD Suva Planina, bio sam član drugog, isto tako dobrog kluba. Kad sam uvideo da se Suva Planina, po načinu rada, u mnogome razlikuje od ostalih klubova bez dvoumljenja sam prešao kod njih. PD Suva Planina nije samo društvo penjača na planine (mada je organizovala i organizuje osvajanje vrhova širom Evrope, a i van nje - Atlas, Grossglockner, Ararat itd.) već je to jedna velika, dobro organizovana porodica, skup dobrih osoba, prijatelja, koji se druže, brinu o Klubu i Klub o njima (a i van Kluba).

Vrlo često nam akcije nisu samo suvo penjanje na vrhove već izleti na planinu, relaksacija, uživanje. Često nam se noge i telo umore, ali glava izbistri, a duša napuni lepotom vidika, šalom, smehom, pesmom. Jednostavno to budu izleti na planinu koji se pamte, te sa nestrpljenjem čekamo naredni vikend da to ponovimo.” - Milenko Stanojević

Postanite član

Član PD Suva Planina postajete uplatom članarine za tekuću godinu. Za nove članove ona iznosi 1800 dinara na godišnjem nivou. Lica ispod 25 godina starosti i lica preko navršenih 75 godina plaćaju iznos od 1100 dinara. U cenu je uračunat trošak izrade planinarske kartice.
Uplata članarine i učlanjenje se obavlja na sledeći način:

 1. Uplatu izvršiti po sledećim instrukcijama:
  Uplatilac: Upisati svoje ime, prezime i adresu
  Svrha uplate: Novi članovi – ime i prezime
  Primalac: PD Suva Planina Niš, Tvrdjava bb, 18000 Niš
  Iznos: (prema gore navedenom)
  Račun primaoca: 160-18380-32
 2. Preuzeti obrazac i dostaviti ga, uz dokaz o uplati članarine, putem email-a ili na redovnim sastanicma Društva.
  Obrazac

Članske kartice se mogu preuzeti na redovnim sastancima Društva u prostorijama Sportskog saveza grada Niša (iza glavne pošte, ul. Strahinjića Bana 2A), sredom od 18:00 časova.

Za sve dodatne informacije možete kontaktirati Sekretara Društva (Lidija Nikolic tel. 064 4891096), blagajnika Društva (Sladjana Mitić, tel. 063 144 75 01) ili putem email adrese pdsuvaplanina1949@gmail.com.

Ili nas pozovite za više informacija: